Måltilpasset garderobe

Vi bruker stadig mer av plassen i huset til oppbevaring. Garderoben har utviklet seg mer til et møblement og er i større grad en del av det øvrige interiøret i hjemmet. 

Skap din egen løsning

Langlo tilbyr løsninger som gjør at du kan få det akkurat slik du vil ha det. Alle våre modeller produseres etter kundens oppgitte mål, fra gulv til tak, og fra vegg til vegg.

Vi, som forbrukerne er mer opptatt av design og krever at også garderoben skal falle inn med resten av interiøret, men også løse behovet for oppbevaring. Den gode følelsen av å ha det både pent og ryddig rundt seg er det som trigger forbrukene.

For å kunne tilby garderobeløsninger som kan tilpasses rommet det skal stå i, og det øvrige interiøret, leverer Langlo måltilpasset garderobeløsninger.  

- Det er bare kreativiteten som setter begrensninger for hvordan du vil ha det. Du kan mikse fronter, farger, utseende og stil etter hvilke møbler du har og det øvrige interiøret i hjemmet ditt. Det er mange hensyn å ta når man skal tilpasse en garderobe, men vårt mål er at kunden ikke skal behøve å ty til tilpasninger som medfører saging/kutting eller andre justeringer  når man monterer en garderobe fra Langlo. Alt skal være ferdig tilpasset fra fabrikken, etter kundens mål og behov!


Planlegg i butikken

For å gjøre det enklere for kundene har Langlo utviklet et nettbasert tegneprogram «Langlo Designer». Dette kan alle forhandlere av Langlo bruke til å tegne garderoben i 3D sammen med kunden i butikk. 

- Her kan man velge innredning og fronter og se hvordan prisen endrer seg etter hvert som man prøver de forskjellige løsningene. Trådkurver, skuffer, strykebrett, nedtrekkbar garderobestang, skostativ osv., osv. byttes og flyttes med få tastetrykk.

Hvordan ta riktig mål?