‹ Tilbake til kolleksjonene

Opal skyvedører

Elegante og tidløse skyvedører

Langlo Opal med sin myke fremtoning har et tidløst og moderne design med rene linjer. Denne modellen er skyvedører med omramming i heltre, massiv. Lidenskap for tre overføres fra generasjon til generasjon, med andre ord et design som varer! Modellen inviterer til en rolig og dempet stemning, da omramming og fylling kan leveres med samme overflate.

Omramming til Opal skyvedør

Omramming i heltre, massiv. Kan leveres i eik lakkert, bjørk lakkert og hvit NCS S 0500 N utførelse.

opal_omramming.jpg

Sprosser til Opal skyvedør

Skyvedørene kan leveres med forskjellige inndelinger. Feltene blir delt med gjennomgående sprosser. Sprossene fås i eik lakkert, bjørk lakkert og hvit NCS 0500 N utførelse.

Inndelinger

opal_strektegninger.jpg

Topp- og bunnskinner

Topp- og bunnskinner i aluminium. Opal kan leveres som en-, to- eller tresporsløsning. Bunnskinnen utgjør en dybde på ca 60 mm. Front inkl. tosporsskinner utgjør ca 80 mm. Kan leveres i hvit, sort og naturell utførelse.
 

Hjulbeslag Opal

Gulvgående dører med utenpåliggende hjulbeslag.


Skråskjærte dører

Opal er en skyvedørsmodell som kan brukes i rom med skråtak. For skråskjæret dører må tak vinkelen ligge i intervallet 20-45°. Innredningen bak skråskjæret dører må inneholde en hylle som styreskinnen til døren kan festes i. Når man plasserer skyvedører under skrått tak er det viktig å huske at en del av taket også må være flatt. uten flatt parti i taket har man ikke noen plass til å bevege frontene når dørene er åpne. For å kunne levere en skråskjært løsning må vi ha følgende lys-mål: Totalbredde, totalhøyde, total kne høyde og lengde flatt tak. Hvordan ta riktige mål?

NB! Fyllinger i klart glass eller frostet glass kan ikke leveres til skråskjæret dører.

Hjørneløsning

Opal kan leveres som hjørneløsning. Følgende lysmål må oppgis, bredde x høyde x dybde. Mål på bakveggen, til evt. sidevegg. uten sidevegger må vi ha oppgitt ønsket utvendig dybde (forkant av toppskinne). Hvordan ta riktige mål?

Soft-Close

Hos Langlo kan man bestille Soft-close på skyvedørsfrontene. Dette er imidlertid ikke standard leveranse, og må spesifiseres på hver ordre. Alle fronter blir levert med brikke for dørposisjonering som standard.

Priseksempel - OPAL SKYVEDØRER
Priseksempel - OPAL MED SPROSSER

Anbefalt utsalgspriser fra 1. APRIL 2018. Priser i NOK inkl. mva

Stone ash
Eik, lakkert
Sølv glass
Cottage pine
Antrasitt, melamin
Brun, melamin
Sort, preget
Frostet glass
Siv, grå
Perleeik, melamin
Siv
Grått glass
Bjørk, lakkert
Sotet speil
Elm lava
Hvitt glass
Grå NCS S 5500 N
Milano valnøtt, melamin
Siv, eik
Manhatten grå, melamin
Hvit NCS S 0500 N
Siv, hvit (dobbelt preg)
Taupe
Sort glass
Klart glass
Siv, hvit
Bronse speil
Oak sanremo sand
Klart speil
Sortmalt eik
Bjørk, lakkert
Hvit
Eik, lakkert
‹ Tilbake til kolleksjonene