Vårkampanje 2023!

Våren er i anmarsj, og med den kommer behovet for å få orden i sakene. Vi designer garderobe for alle livets faser, enten du foretrekker det klassiske og elegante, eller det moderne og stilrene. Helt siden starten i 1918 har verdiene vært de samme som i dag, og vi fortsetter med å utvikle og produsere produkter med fokus på lang levetid. Alt fra SFC-sertifisert skog:)
Fra 13. mars til 9. april har Langlo vårkampanje på hele kolleksjonen ute hos våre forhandlere, og du kan gjøre et kupp på garderobe, Walk-in eller innredning. Finn din nærmeste forhandler i dag og få hjelp og veiledning til å tegne opp din oppbevaringsløsning helt kostnadsfritt. Rydd vinteren ut og gi våren plass i innredningen!

Skandinavisk design med dype røtter i norsk møbelindustri

Langlo er med sine 105 år, landets eldste leverandør av norskproduserte garderober. Omringet av et av verdens vakreste naturområder på Sunnmøre har vi foredlet og videreutviklet skyvedørskonseptet for å kunne levere det beste innen garderobe og innredning i møbelkvalitet. Som en tradisjonsbærer i norsk møbelindustri med et århundre av innovasjon og entreprenørskap bak oss, er vi stolte over å produsere garderobeløsninger som blir levert over hele landet uten å gå på akkord med våre forfedres mantra; - Alltid skreddersydd etter folkets ønske og behov.

Tegn din egen drømmeløsning og send forespørsel til din nærmeste forhandler via vårt digitale tegneprogram.
Eller oppsøk din nærmeste forhandler og få hjelp til å tegne garderobeløsning helt kostnadsfritt.

Finn din nærmeste forhandler HER.

langlo-topaz-hvit-flexiinnredning.jpg