Spørsmål vedrørende fronter

SVAR:


I Langlos verden kommer begrepet skreddersøm virkelig til sin rett. I tillegg til at du får garderoben tilpasset rommets utforming i høyde og bredde, blir også selve dørene tilpasset slik at alle dørene er like brede, og med lik overlapping mellom dem.


Målene som kunden oppgir, er Langlo sine produksjonsmål og de målene vi tilpasser våre produkter etter. Som kunde får du et byggesett der alt er tilpasset, ferdig justert og klart til montering.


At man kan ha ulike overflater i feltene, delt med sprosser, er også en valgfrihet som underbygger skreddersøm-begrepet. Du kan faktisk ha fem forskjellige overflater i en og samme dør!


SVAR:

TOPAZ

Min BREDDE:

53,5 cm

Max BREDDE:

129,6 cm

 

pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 269,6 cm  
           
           
           
           
SAFIR Min BREDDE: 48,5 cm Max BREDDE: 124,6 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm Merk: hel fylling
  Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 295,4 cm Merk: med sprosser
           
TITAN Min BREDDE: 50,1 cm Max BREDDE: 128 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm  
           
           
           
           
RETRO Min BREDDE: 46,6 cm Max BREDDE: 96,6 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm  

SVAR:

Hjulene kan justeres omtrent +/- 10 mm i høyden. Dette er litt avhengig av hvilken modell det dreier seg om.

SVAR:

Ja, men bare dersom de behandles likt på begge sider (man bør bruke grunning). Hvis man bare maler fremsiden, vil dørene bue seg inn i rommet.

SVAR:

Som en tommelfingerregel regner vi 10 cm ekstra for skinner i tillegg til dybden på innredningen. Ved en tresporsløsning må man regne ca 12 cm.

SVAR:

3-sporsskinne er gunstig for å få større døråpning inn mot innredningen. Men, hvis du har to eller fire dører i fronten er det ikke hensiktsmessig med 3-sporsskinner (bedrer ikke tilgangen til innredningen i forhold til standardskinner med to spor).

Monteringshjelp