vaskemiljo.jpg

Ofte stilte spørsmål om skyvedørsgarderobe

Spørsmål vedrørende fronter

SVAR:


I Langlos verden kommer begrepet skreddersøm virkelig til sin rett. I tillegg til at du får garderoben tilpasset rommets utforming i høyde og bredde, blir også selve dørene tilpasset slik at alle dørene er like brede, og med lik overlapping mellom dem.


Målene som kunden oppgir, er Langlo sine produksjonsmål og de målene vi tilpasser våre produkter etter. Som kunde får du et byggesett der alt er tilpasset, ferdig justert og klart til montering.


At man kan ha ulike overflater i feltene, delt med sprosser, er også en valgfrihet som underbygger skreddersøm-begrepet. Du kan faktisk ha fem forskjellige overflater i en og samme dør!


SVAR:

TOPAZ

Min BREDDE:

53,5 cm

Max BREDDE:

129,6 cm

 

pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 269,6 cm  
           
           
           
           
SAFIR Min BREDDE: 48,5 cm Max BREDDE: 124,6 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm Merk: hel fylling
  Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 295,4 cm Merk: med sprosser
           
TITAN Min BREDDE: 50,1 cm Max BREDDE: 128 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm  
           
           
           
           
RETRO Min BREDDE: 46,6 cm Max BREDDE: 96,6 cm  
pr. dør Min HØYDE: 60 cm Max HØYDE: 248 cm  

SVAR:

Hjulene kan justeres omtrent +/- 10 mm i høyden. Dette er litt avhengig av hvilken modell det dreier seg om.

SVAR:

Ja, men bare dersom de behandles likt på begge sider (man bør bruke grunning). Hvis man bare maler fremsiden, vil dørene bue seg inn i rommet.

SVAR:

Som en tommelfingerregel regner vi 10 cm ekstra for skinner i tillegg til dybden på innredningen. Ved en tresporsløsning må man regne ca 12 cm.

SVAR:

3-sporsskinne er gunstig for å få større døråpning inn mot innredningen. Men, hvis du har to eller fire dører i fronten er det ikke hensiktsmessig med 3-sporsskinner (bedrer ikke tilgangen til innredningen i forhold til standardskinner med to spor).

Spørsmål vedrørende innredning

SVAR:

Våre møbelinnredninger fås i hvit, eik, og vulkangrå utførelse.

SVAR:

Møbelinnredningen fra Langlo har samme muligheten for skreddersøm som våre skyvedørsfronter. Bygges opp etter dine ønsker og behov. Dette kan enten gjøres helt fra grunn av eller med utgangspunkt i ett eksisterende forslag eller flexiseksjoner.

SVAR:

Flexisider er 18 mm forborede sider for montering av innredningskomponenter - altså innvendige vegger. Standard dybde er 50 cm.


Sidevegger kan fås i to tykkelser, 18 mm og 38 mm. Sideveggene har samme kvalitet på begge sider, og brukes enten  som avslutning på en garderobe - eller som en ytre omramming på garderoben. Dybden følger garderobeløsningens endelige design.


SVAR:

Ja, flexiseksjonene deler den midterste flexisiden. Man kan likevel plassere hyller og skinner i samme hullrekke. Flexisidene er ferdig hullet på begge sider fra fabrikken.

SVAR:

Med Langlo justeringsfot kan du rette opp skjevheter i gulv eller bruke justeringsfot i rom hvor det kan forekomme fukt, eksempelvis vaskerom. Justeringsfoten gjør at det blir avstand fra gulv og opp til flexisiden. Flexisider leveres fra fabrikk med hull for montering av beslag i underkant. Maksimal justeringshøyde er 30 mm.
justeringsbein_stk.jpg

Spørsmål vedrørende belysning

SVAR:

Den samlede effekten på lysproduktene avgjør hvilken strømkilde du trenger. Flere lysprodukter kan kobles til den samme strømkilden så lenge den maksimale effekten ikke overstiges. Se detaljert informasjon i tabellen nedenfor.


Den kraftigste transformatoren er på 75 watt, og den tåler maksimalt 5,2 meter med LED-lister. Om du trenger mer effekt enn dette, må du ha flere transformatorer som kobles separat. Alternativene er transformatorer på 15, 30 og 75 watt.


Nedenfor ser du et eksempel på utregning av effekt.Toppskinne, LED, dimbar Watt pr m: 14,4 w
Produseres etter mål Eksempel 1 m: 14,4 x 100 cm 14,4 w
       
Lyslist 45° LED, dimbar Watt pr m: 14,4 w
Valgfri lengde inntil 4 meter. Eksempel 1 m: 14,4 x 100 cm 14,4 w
       
Garderobestang LED Watt pr m: 14,4 w
Valgfri lengde inntil 4 meter Eksempel 1 m: 14,4 x 100 cm 14,4 w
       
Lyskarm LED, dimbar Watt pr spot: 1,6 w
Produseres etter mål Eksempel 3 spotter: 1,6 x 3 stk 4,8 w
    Sum: 48 w
Transformator:
Dimbar LED 15 w m/fjernkontroll
Dimbar LED 30 w m/fjernkontroll
Dimbar LED 75 w m/fjernkontroll Eksempel løsning: 75 w X
       
Lyskarm, Led, dimbar Watt pr m: 1,6 cm
Loevschall Må ha egen transformator