Garderobeplanlegger

Garderobeplanlegger

Tegneprogram

Måltagning

Forhandlere

Montering

Send oss dine mål

For å bestille en Langlo garderobe har du flere alternativer. Du kan oppsøke en forhandler og få hjelp til planlegging, tegning og bestilling. Eller du kan starte planleggingen hjemme først ved å bruke vårt tegne- og planleggingsprogram Langlo Designer. 

Vi samarbeider med byggevareforhandlere over hele Norge som presenterer og selger våre produkter. De aller fleste har et bredt utvalg av vår garderobekolleksjon i sin utstilling. Vi har også en nettbutikk der du kan bestille nettmodellen Edge og et utvalg ferdige innredningspakker. 

Hjelp til tegning og bestilling hos en forhandler

En forhandler gir deg alt fra inspirasjon, tips og råd til en ferdig komplett skreddersydd garderobeløsning.

Tegne en garderobe selv

I vårt tegne- og planleggingsprogram Langlo Designer kan du tegne din garderobeløsning selv før du legger inn bestilling hos din nærmeste forhandler. 

Hvordan designe ulike garderobe løsninger

Ønsker du en åpen garderobeløsning? Eller enkel vegg med bare skyvedører? Vi viser deg fremgangsmåter for de enkelte lay-out alternativer som du kan tegne i vårt tegne- og planleggingsprogram.  

 

Sende prisforespørsel til forhandler

I vårt tegne- og planleggingsprogram kan du sende prisforespørsel på ditt garderobeprosjekt til en forhandler. Forhandler kan svare på forespørselen direkte digitalt til din prosjektmappe. Du vil automatisk bli varslet på mail når forhandler svarer.

Måltagning 

For å få et best mulig resultat er det viktig å gjøre en grundig jobb med måltagningen.
Ta mål flere steder, så er du sikker på at skjevheter i gulv og tak oppdages og ikke skaper problemer når skyvedørsgarderoben skal monteres.

Montering

En Langlo garderobe er produsert slik at man kan gjøre monteringen selv. Det er ikke behov for tilpasninger av dører eller innredning etter at du har fått varene hjem. Det kan likevel være en fordel å være to personer når dørene skal monteres på plass.

Katalog 2022/23

Finn inspirasjon til kreative løsninger. Bla gjennom vår brosjyre og finn ideer som kan passe hjemme hos deg.