Levering og frakt

Trygg levering helt frem

Fra vår fabrikk på Stranda, Sunnmøre produserer vi varene fortløpende så raskt som mulig og i den rekkefølgen bestillingene kommer inn. Vi har som mål å levere i løpet av 2-3 uker etter at en bestilling er bekreftet, med mindre det inngås avtale om noe annet. Større prosjektleveringer til byggeplass leveres etter inngåtte avtaler mellom bestiller, entreprenør og Langlo.

Hvor ser man leveringstiden

Leveringstiden på bestillingsvare hos en forhandler vises på ordrebekreftelsen. 

Leveringstiden på varer i nettbutikken vises på e-post med leverings og sporingsdetaljer etter bestilling. Vårt kundeservice team går gjennom alle bestillinger på en grundig måte og vi levere til din bostedsadresse gjennom leveringstjenesten Rett Hjem (til gateadresse). Du kan når som helst se nåværende status for din levering i din kundeprofil.

Hvordan blir ordren sent

Alle varer blir sendt fra vår fabrikk i Stranda kommune, Sunnmøre. Dersom du bestiller flere garderobeløsninger på samme ordre kan det forekomme at leveringen blir splittet. Vi bruker flere transportører men Bring er vår hovedtransportør. Mindre varer kan også bli sendt via postlevering.

Transportmetoder:
  • Levering/henting hos forhandler
  • Levering privat eller annen adresse på gatenivå HJEM TIL DØR kr 1130,-
  • Levering privat adresse eller annen adresse inkludert «romlevering» HJEM TIL ROM. Pris beregnes etter vekt og soneinndeling. Gjelder kun for varer bestilt gjennom en forhandler.

HJEM TIL DØR

Varene levert hjem til fortau eller eiendomsgrense

Pris

Tjenesten ”Hjem til dør” har fast pris uten sonetildelinger. 

Mottakers ansvar

Mottaker må være hjemme, og må kunne nås på telefonnummeret oppgitt ved bestilling. Mottaker må sjekke at rett antall kolli er mottatt, og om det finnes synlige skader på emballasje/ gods. Bomtur for transportør gir ekstra kostnader. Om varen blir liggende på lager hos transportør i mer enn 3 dager vil det også bli beregnet lagerleie hos transportør.

Leveringsbetingelser

Levering skjer så langt det finnes lovlig farbar vei. For eksempel inkluderer leveringen ikke båtavgifter og forsendelse på båt. Dette må ordnes og betales av mottaker. Ferger tilknyttet riksveinettet anses som praktisk mulig måte. Om transportøren må betale noen avgift i forbindelse med ekstra fergetransport så vil disse bli belastet kunden. Dette gjelder også enkelte bomveier.

 

 

HJEM TIL ROM

Varene levert hjem, innenfor dørene til mottakers utpekte rom, kun ett (1) rom, uansett etasje.

Pris

Pris på tjenesten ”Hjem til rom” er basert på vekt og forhåndsgitte soneinndelinger fra transportør.

Mottakers ansvar

Mottaker må være hjemme hele det avtalte tidsintervallet, og må kunne nås på telefonnummeret oppgitt ved bestilling. Mottaker må sjekke at rett antall kolli er mottatt, og om det finnes synlige skader på emballasje/ gods.

Mottaker må informere om alt som kan påvirke leveransen (dårlig vei, portkode, manglende heistilgang, trange/bratte trapper, etc.) og fjerne eventuelle hindringer. Mottaker skal dekke gulv før levering. HMS-regler medfører at sjåførene må benytte vernesko også innendørs. Avbestillinger må gjøres minst en (1) virkedag før varene er lastet på bilen.

Leveringsbetingelser

Levering skjer så langt det finnes lovlig farbar vei. For eksempel inkluderer leveringen ikke båtavgifter og forsendelse på båt. Dette må ordnes og betales av mottaker. Ferger tilknyttet riksveinettet anses som praktisk mulig måte. Om transportøren må betale noen avgift i forbindelse med ekstra fergetransport så vil disse bli belastet kunden. Dette gjelder også enkelte bomveier.

 

Hvor er varen? Det har gått lenger tid enn oppgitt leveringstid

Bestillingsvarer produseres til deg på bestilling. Leveringstiden som er oppgitt er et estimat. Leveringstiden avhenger av ordreinngang og råvaretilkomst. Det kan forekomme at ordre går over oppgitt leveringstid, eller blir levert raskere. Har du spørsmål om leveringen ta kontakt med vår kundeservice.

Kan Langlo oppgi eksakt leveringsdato

Nei, vi kan ikke gi deg konkret dag. Leveringsdatoen på din ordrebekreftelse er er i utgangspunktet produksjonsuken. Transporttiden kommer i tillegg og kan variere fra hvor i landet din adresse befinner seg.

Bestilt hjemlevering, bæres varen inn?

Hjemlevering er som standard levert til gateadresse og ikke med innbæring så kallet HJEM TIL DØR. Innbæring kan bestilles via tjenesten HJEM TIL ROM dersom tjenesten er tilgjengelig på ditt postnummer.

Levering til hele Norge

Vi leverer over hele Norge med unntak av Svalbard og Jan Mayen. Vareleveransen hjem til deg skal gå fint med mindre du bor på en øy uten fast veiforbindelse eller hytte uten ordentlig vei og adresse.

Levering til utlandet

Langlo har egen nettbutikk i Nederland, og avtale med nasjonal transportleverandør i hele Nederland.

Hva skjer om en ikke er hjemme når varen leveres?

Hvis varen skal leveres hjem til din adresse, og du ikke er hjemme ved avtalt leveringstidspunkt, vil varen bli returnert. Fraktpris refunderes ikke. Ved bestilling av ny levering, tilkommer ny fraktpris.