Kvalitet og bærekraft

Kvalitet og bærekraft

Materialer

Garantier

Levering

Reklamasjon

Vedlikehold

Retur emballasje

Hva er våre produkter laget av

Vi velger gode produktmaterialer som varer i mange år. Kun de høyeste standarder brukes ved innkjøp av produktmaterialer. Alt er fra godt forvaltede sertifiserte leverandører med FSC- og eller PEFC godkjenning. Vi sikrer maksimal verdi fra materialene vi bruker, med minimal påvirkning på miljøet. Det er grunnen til at vi resirkulerer, oppnår anerkjente sertifiseringer og tester produktoverholdelse strengt.

Bærekraft

En bærekraftig fremtid er til beste for oss alle. Langlo har spesielt fokus på de bærekraftsmålene der vi kan gjøre den største forskjellen.

Den beste kvalitet

Våre produkter er ikke de billigste, men beregnet etter levetid gjør du en veldig god investering med å velge et Langlo produkt.

Ta vare på produktene

Hos Langlo gjør vi vårt beste for at våre produkter skal kunne leve lenge. Med å følge disse få rådene vil du kunne få glede av ditt Langlo produkt i årtier på best mulig måte.

Trygg levering helt frem

Trygg levering helt frem fra vår fabrikk i Stranda kommune, Sunnmøre. Vi har som mål å levere i løpet 2-3 uker etter at en bestilling er bekreftet. Transportmetoder er levering/henting hos forhandler, levering privat på gatenivå, HJEM TIL DØR eller levering privat adresse med innbæring, HJEM TIL ROM.

Retur og angrerett

Langlo sine varer som blir spesiallaget/produsert etter unike oppgitte målbeskrivelser, eller som har fått et tydelig personlig preg har man ikke angrerett eller automatisk returrett på. Les mer om forskjellen på fjernkjøp, netthandel og varer kjøpt gjennom en forhandler.

Garantier

Vi er trygge på at våre produkter holder god kvalitet og vi tilbyr utvidede garantier på enkelte komponenter.

Reklamasjon og transportskader

For å sikre en rask og korrekt behandling av transportskader eller en reklamasjon ber vi deg om å fylle ut vårt meldeskjema. Vi anbefaler at du reklamerer så raskt som mulig, og innen fristen for det som vil være naturlig at mangelen på produktet burde bli oppdaget. Transportskader må meldes inn innen 7 dager etter mottatt vare.

Husk å levere tilbake emballasjen

All emballasje som brukes til å emballere Langlo sine produkter kan leveres til gjenvinningsstasjonen i din kommune