Kvalitet som varer

I 1918 startet familien Langlo møbelfabrikk, den andre av mange kommende møbelfabrikker som ble startet i Stranda kommune. Langlo familien hadde en litt annen forretningside for sin møbelfabrikk enn de andre.

Møblene skulle selgast til den nære marknaden, og kundene kunne selv få være med å beskrive hvilke typer møbler de ønskte. Slik skapte Langlo-familien vår kjerneverdi som har formet oss helt frem til i dag med skreddersydde møblement og skape gode løsninger som dekker kundens behov.

Våre ansatte er vår største ressurs

Våre ansatte har en aktiv rolle i selskapet og driver oss frem, både på produksjonsutvikling og produktutvikling. For oss er kvalitetssikring viktig i både system og produksjon. Slik oppnår vi den kvalitet og egenskaper som våre kunder forventer. Vi tar alle et ansvar!

Materialer

Vi bruker kun de høyeste standarder ved innkjøp av produktmaterialer. Alt er fra godt forvaltede sertifiserte leverandører med FSC- og PEFC godkjenning. Hvis våre leverandører ikke overholder til hver tid de gjeldende sertifiseringer vil vi ikke gjøre forretninger med dem. FSC- og PEFC sertifiseringen dekker Chain of Custody (CoC) for produkter som inneholder trefiber. Trematerialene som benyttes er i tillegg Svanemerket og kommer fra bærekraftig skogbruk.

I produksjonen benytter vi råstoff som gir svært lite avgassing. Til sammen bidrar dette til at produktene i sin helhet er lavemitterende og har dokumentert minimal påvirkning av inneklima.

Våre ansatte er vår største ressurs.

Skreddersøm. Kundene kunne selv få være med å beskrive hvilke typer møbler de ønskte.

Lavemitterende produkter med dokumentert minimal påvirkning av inneklima.