Hjelp til tegning hos en forhandler

Hjelp til tegning hos en forhandler

Vi samarbeider med byggevareforhandlere over hele Norge som presenterer og selger våre produkter. De aller fleste har et bredt utvalg av vår garderobekolleksjon i sin utstilling.

De har eksperter som hjelper deg å lage en god plan, gir deg tips underveis og designer den perfekte garderoben etter dine behov. Alle forhandlere tegner og bestiller gjennom vårt tegne- og planleggingsprogram Langlo Designer. 

Ta kontakt med din nærmeste forhandler så hjelper de deg med å skape din nye garderobe!

Ingen forhandlere ble funnet.

Hva bør du forberede før møtet med en forhandler

En forhandler må ha målene på rommet der garderoben skal stå. Ta mål og noter ned! For å få et best mulig resultat er det viktig å gjøre en grundig jobb med måltagningen. Ta mål flere steder, så er du sikker på at skjevheter i gulv og tak oppdages og ikke skaper problemer når skyvedørsgarderoben skal monteres. Noter største bredde og minste høyde.

Hva er ditt oppbevaringsbehov?

Det er viktig å tenker over hvilket oppbevaringsbehov du har. Ønsker du å henge opp mye klær eller kan de ligge i hylle? Trenger du plass til sko? Og hva med speil - inne i skapet eller utenpå? Vår møbelinnredning støtter alle behov og kan endres og tilpasses i utførsel og størrelse. Det finnes mange smarte detaljer å velge mellom blant våre innredningsdetaljer og tilbehør.

TIPS!
Ta deg god tid til å bestemme hva du ønsker. En Langlo garderobe er en investering i kvalitet og funksjon, og den varer lenge! La deg inspirere av våre bilder, vær gjerne kreativ, og søk etter de mer utradisjonelle løsningene for plassering.