Garanti

Oppdager du feil eller mangler ved våre produkter, ta kontakt med kundeservice så hjelper vi deg med å finne en løsning. Langlo AS behandler alle henvendelser etter norsk lovgivning, og Langlo sine retningslinjer og utvidede garantier. For å kunne hjelpe deg raskt er det viktig at du har kvittering/ordrebekreftelse tilgjengelig når du kontakter Langlo AS.


Utvidede garantier:
10 års garanti på hjulbeslag for alle våre skyvedørsfronter.

Livstidsgaranti på glideskinner i stål med fullt uttrekk og integrert soft-close funksjon.

Hva vil Langlo gjøre for å rette opp feil og mangler ved produkter som har utvidede garantier.
Langlo forbeholder seg retten til å undersøke produktet, og avgjøre om det dekkes av denne garantien. Langlo vil etter eget skjønn reparere produktet, eller erstatte det med et identisk eller tilsvarende produkt. Denne garantien gjelder ikke på de produkter som har blitt montert, eller brukt på en feilaktig måte.


Lovfestede rettigheter
Denne garantien gir deg konkrete rettigheter, men du har også andre rettigheter i henhold til norsk lov. Disse påvirkes ikke av denne garantien.

VEDLIKEHOLD
Produktene monteres i tråd med monteringsanvisninger. Ved renhold av fronter og innredninger, bruk en fuktig klut og mildt såpevann - ikke rennende vann!Ettertørk med en tørr klut. Mye vannsøl kan trekke inn i skrog og innredning. Benytt konvensjonelle rengjøringsmidler for overflater i tre, f.eks grønnsåpe (men begrensede mengder).


Benytt aldri vaskemiddel som inneholder slipemidler, stive børster eller stålull, da dette lager riper. Unngå middel som er limoppløselig, bensinholdige, alkoholholdige samt sitrussprayer da dette kan skade overflatene.


Støvsug eller vask gulvskinnen for å unngå at hjul eller trinser blir fulle av smuss og støv.

FORBEHOLD
Massive og finerte dører i vårt sortiment er av naturmaterialer. Variasjon i farge og struktur mellom enkelt deler og leveranser kan derfor forekomme. En naturlig forandring av materialer forekommer også over tid. Vi tar derfor forbehold om eventuelle avvik i gjengivelse av farger, treslag og overflater.

Vi tar forbehold om trykkfeil i vårt markedsmateriell og endringer i produkter og spesifikasjoner.