Få tegnet din skyvedørsgarderobe nå!

Oppgi høyde og bredde til oss på Messenger, og vi er igang!


Trenger du mer plass til klær? - Behovet for oppbevaringsplass er aktuelt for alle rom i huset, uavhengig av funksjon og plassering. Hvordan kan du på en praktisk og fin måte, få plass til å oppbevare alle klærne dine?

Med skyvedører fra Langlo dekker du hele vegger - fra vegg til vegg, og fra gulv til tak. Designerdørene blir til en dekorativ vegg og et naturlig interiørelement i rommet som også skjuler tingene dine. 

En garderobe på skreddersøm utnytter hver eneste millimeter av rommet. Du som kunde oppgir dine mål til oss, og vi i Langlo produserer hver enkelt skyvedørsgarderobe basert på disse.
 
safir-langlo-slidingdoors-blacksilverwhite.jpg
Kvalitet er viktig for oss - dette gjenspeiles i utvalgte materialer, det skandinaviske designet og tidløsheten i våre skyvedører. 

Se deg nøye rundt i rommene dine, ikke begrens deg til tradisjonelle slagdørskap. Tenk helhet, tenk struktur, overflate og farger - og vi tenker funksjonalitet. Slik kan du nyte den gode følelsen når alt kommer på plass, pent og ryddig. 

Klikk på Messenger symbolet og beskriv din bredde og høyde. Våre garderobeeksperter vil dermed kunne gi deg et tegningforslag tilbake i Messenger, helt uforpliktende

Hvordan ta mål?

Klikk HER om du er usikker på hvordan du tar mål til din skyvedørsgarderobe.
Har du spørsmål eller andre ønsker i forhold til modell, farger og innredning så hjelper vi deg selvsagt med det også - Send oss en chat:-)
njaastad_5.jpg